lauantai 19. toukokuuta 2012

Kokonaisuus

Minulla on usein lasten yksittäisten ihanien vaatteiden kanssa ongelmana niiden yhdistäminen muihin vaatteisiin. Kun ei ole oikein asukokonaisuutta niin ei tule sitten pidettyäkään.

Nyt pakotin itseni tekemään muutamaan vaatteeseen sopivia yhdisteltäviä. Ei mitään mullistavia juttuja, mutta kokonaisuuden kannalta tärkeitä juttuja. Tässä muutamista kuvia.


Tähän Marimekon Karkulaiset liivimekkoon tein kaveriksi ryppyhihaisen paidan (Ottobre 1/2012).  Housuiksi Ottobren Lily (6/2007) housut, jotka ovat legginsin ja "velourin" välimuoto. Laitoin lahkeensuihin kumpparit, kun lahkeet näyttivät niin pitkiltä, mutta ei niitä kyllä tarvita. Iso tyttö jo tuo minun "vauvani". Kokoa 92cm tämä setti (housut ovat kuvassa henkarissa, joten oikeasti kuuluisivat alemmaksi).


Tässä aiemmin tekemääni Hannah-tunikaan kaveriksi Lily housut Marimekon tasaraitatrikoosta.

Polarn o pyretin herkullinen kietaisutunika oli jäänyt ihan käyttämättä, mutta nyt siihen on kaveriksi vähän paksummasta trikoosta olohousut. Kaavana Saimi.

5 kommenttia:

glenni kirjoitti...

voi kuinka herkullisia settejä olet saanut aikaiseksi!

kewa kirjoitti...

Ihanat ja tarpeelliset!

Mieli kirjoitti...

Ihania!
Saman pulman kanssa on tullut painiskeltua :)

Rva Kepponen kirjoitti...

Kivoja settejä.
Poikia pukiessa tilannetta helpottaa se, että yleensä jalassa on aina resorifarkut ja niihinhän käy yläosaksi ihan mikä vaan :)

Riikka kirjoitti...

Ihana nähdä tälläisiä! Usein juuri tuollaiset herkulliset ostovaatteet jää pitämättä. Tässä olis hyvä syy itsellekin ommella jotain omille lapsille. Mutta ensin pitäisi siivota ne kaapit, että mitkä siellä ilman paria majailevat ;).