lauantai 9. kesäkuuta 2012

Prinsessa autokorjaamolla

Liandlo prinsessa! Tästä ihanaisesta tyttökankaasta päätin kokeilla tällaista t-paidasta levennettyä tunikaa. Hihoina JNY sydän jersey. Liandlon vaaleanpunainen tähti oli toinenvaihtoehto, ja pitänee kokeilla siitäkin jotain tämän kankaan kanssa.

Liandlo prinsessa ostettu Hannan kankaasta. Hihat JNY sydän kangashamstereista ja resori kai myllymuksujen. Kaava muokattu Tooth Trollista.

Nähdessään tämän Majapuun autokorjaamotrikoon kuivaustelineellä, poikani huudahti niin vilpittömästi: "Todella upea kangas!". Minua tämä ei jotenkin aluksi niin sykähdyttänyt, mutta oikein arvasin, että olisi mieleinen pojalle. Paita on muutenkin yhteistyön tulos. Tähän vaadittiin pitkät hihat ja lisäksi tuo hihakangas on poikani valitsema. Hän sitä mallasi tuohon ja sitten kertoi minulle, että "äiti tässä on sama tummanruskea väri kuin tässä autokankaassa. Tehdään hihat tästä". Samalla yhdistelmällä tein vielä pari t-paitaa tuliaisiksi, mutta niistä unohtui ottaa kuva.
Autokorjaamo kangas Majapuu ja suunnittelija Leena Renko. Ostettu Piilosta.  Jny tähti tilattu valmistajalta.
 Tässä vielä yksi hmmm... pirteähkö setti JNYn meritrikoosta. Yhdistettynä Marimekon tasaraitaan. Yksi kaloista on tuota samanlaista keltapunaraitaa, joten siitä tämä erinomainen idea. ;)
JNY meriaiheinen jersey tilattu JNY:ltä.  Tämäkin Tooth Troll kaavalla. Housut Lily lyhennettynä.

3 kommenttia:

Heluna kirjoitti...

Hienoja yhdistelmiä, erityisesti mua miellyttää tuo autokorjaamopaita :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Ihania ompeluksia sulla taas!
Ja tuo Prinsessatunika on oikein namujen namu!!Tuossa näkee,miten hyvin vaaleanpunaiset kanttaukset sopivat tuohon,itse olin ajatellut ihan jotain muuta väriä...Mulla kangas edelleen palana leikaamatta.

-Outi-

PikkuViuhti kirjoitti...

Käyn tässä kyttäileen risteilijöiden blogeja. Onpa sulla ihania tekeleitä, taidan liittyä lukijaksi! :)