lauantai 21. toukokuuta 2011

Peppermint kietaisubody

Tällainen siitä sitten tuli:

Mulla on ollut aika iso kynnys alkaa ompelemaan bodya. Kun nyt kaava sattui olemaan uusimassa Ottobre lehdessä niin päätin kokeilla. Tästä kankaasta kun olin tehnyt jo paidan pojalleni ja olisi kiva jos lapset olisivat joskus "samikset". Eipä tuo bodynkaan ompelu kovin hankalaa ole. Kovasti on tietysti kaitelehuoliteltavaa, mutta se ei ole vaikeaa.

Tähän tilasin Sampsukasta punaiset KAM nepit koska niiden kiinnityslaitteen olen tullut ostaneeksi. KAM nepit ovat muuten tosi käteviä, mutta eivät kestä silitystä.Voi harmi. Pitää hankkia ne PRYM nepparipihditkin sitten, koska sillä nepparipaketissa mukana tulevalla läpyskällä saa vain harmaita hiuksia.
Ompelu ON välineurheilua!

Tältä malli näyttää lehdessä.

Kaava siis Ottobre 3/2011 Peppermint ja koko 80 cm.
Hauskasti bodyn vartalo-osa on yksi suuri palanen.

Vinkkinä todettakoon, että kietaisubodyt eivät ehkä ole paras vaihtoehto enää tässä koossa. Pienemmälle tämä olisi tosi näpsäkkä. 
Sain samasta kankaasta tehtyä vielä yhden bodyn jossa kirjekuorikaulus. Siitä en muistanut ottaa kuvaa.

1 kommentti:

Tupuna kirjoitti...

Tosi kiva body, ja nättejä myös muut tänään postatut! Mulla on blogissa selostus siitä, miten kiinnitän metallisia rengasneppareita. Oon aina onnistunut hyvin sillä systeemillä, se Prymin läpyskä ei tosiaan toimi. Tässä linkki siihen postaukseen: http://sinisiaunelmia-tupuna.blogspot.com/2011/04/ompeluhaaste-ja-ysmyilya.html