maanantai 30. toukokuuta 2011

Iso paketti ihanuuksia!

Nyt on taas kotiuduttu reissusta. Oli kivaa ja piristi. Aiemmasta poiketen ostin lähinnä itselleni vaatteita ja lapset jäi nyt vähemmälle.

Ehkä tämä itsetekeminen vähän hillitsee ostamistarvettakin... siis valmiiden vaatteiden. Kankaita sen sijaan tuleekin sitten hankittua senkin edestä! Olin saanut matkan aikana paketin Itävallasta. Toimitus ei ole ihan salaman nopeaa, joten ehdin jo osittain "unohtaa" mitä tilasin. Jo toisen kerran tilasin Lieblingstücke kaupasta.

Täyteen pakattu pahvilaatikko ja päällimmäisenä tilaamani yllätyspaketit nauhoja tytölle ja pojalle sekä kangasmerkkejä. Ihania olivat ja kiva kun voi vähän erilaisia laitella vaatteisiin ja ompeluksiin. Eli en siis tiennyt mitä nauhoja tai merkkejä tulee. Tiesin suunnilleen määrän ja että sopii tytölle tai pojalle.

Etualalla ruskeaa resoria, tukevan tuntuista. Saapa nähdä miten toimii kanttauksissa. Tuntuu että ruskea resori sopii niin moneen ja se pääsi loppumaan. Bambi kangas (Znok designin ja kuvio Johanna Ahlrad) kahdessa värissä. Tuo valkopohjainen käy minusta myös pojalle. Se sopiikin kivasti oranssin joustofroteen kanssa, jota myös tilasin. Vihreäkin vaikuttaa kivalta ja miksei myös tuo khaki. Lisäksi tummansininen ja tummapinkki velour (nicky), paneelikangas sekä vaaleanpunainen vichyruutu.

IHANIA! Vielä kun ehtisi jotain ompelemaankin. Ensin kuitenkin kankaat pesuun.

Valitusta seuraa, älä lue eteenpäin jos et halua kuulla motkotusta.
Kankaiden laaduissa on muuten eroa. Nämä tilaamani joustofroteet vaikuttavat onneksi hyviltä. Laadusta kannattaa näköjään vähän maksaakkin. Heitin esim roskiin Huvikankaasta tilaamani tummansinisen joustofroteen palasen. Se oli ihan ala-arvoista. Halpa tuli kalliiksi. Huonolaatuisen joustofroteelakanan tasoista (ja vielä pahan hajuista) tai sellaista jota joskus eurokankaan palalaarissa myydään (sieltä saattaa saada hyvääkin mutta usein on näitä kauheita vain jäljellä, kun ei kellekkään kelpaa). Minusta ei kauppiaan kannattaisi myydä niin huonoa tavaraa ainakaan netissä tai sitten ainakin pitäisi hyvin tarkasti asiakasta varoittaa.

3 kommenttia:

Kiika kirjoitti...

Ihana kangaskasa sinulle on tullut! Minulle ei ole vielä sattunut noin että joku kangas on ollut tosi huono, mutta yllätyksiä laadusta/väreistä on kyllä tullut. Harmittaa kyllä varmasti. Ja kun ei netistä voi tarkalleen nähdä millainen kangas on. Oliko tuolla kankaat halvempia? Entäs toimituskulut?

Tupuna kirjoitti...

Kävin heti Lieblingstücken sivuilla, ja näytti kiva valikoima olevan monenlaista - eikä pahat postikulut, 7€ ja yli 100€ ostoksista ilman postikuluja.

Väriyllätykset on nettiostoksissa tosi yleisiä, niitä on mulle tullut melkein joka tilauksessa. Totta on, että nettikauppiaan ei kannattaisi huonoa myydä, koska sana leviää netissä niin nopeasti.

Innolla odotan, mitä ihanuuksia saat näistä aikaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! Tosi kiva kun joku näitä lukeekin, vaikka kai tämä enemmän on sellaista ompelupäiväkirjatyyppistä minulla.

Kiika: Jotkut kankaat olivat vähän halvempia. Ei mitään suuren suurta, mutta muutama euro metriltä edullisempaa. Toisaalta valikoima oli vähän toisenlainen ja nuo froteet taisivat olla jossain tarjouksessa kun tilasin.

Tupuna jo vastasikin, että postarit eivät ole pahat eli 7euroa. Toki olin "säästäväinen" ja tuhlasin sitten riittävästi niin tulivat ilmaiseksi. Lähetys ei tule parissa päivässä, mutta ei nyt ihan mahdottomiakaan kestä. Ovelle paketti tuotiin.

Tupuna: Yleensä olen ollut tosi tyytyväinen nettiostoksiin. Värit kyllä yllättävät joka kerta ja myös kuvioiden koot. Minä kun en hahmota vaikka kaupassa kerrottaisiinkin kuvion korkeus.