lauantai 5. marraskuuta 2011

Sydän body

Taas sinikkäästi yritän saada toimivan bodyn aikaiseksi. Nyt piirtelin yhdistelemällä kahta aiemmin koittamaani bodya ja vähän H&m bodya mallaamalla raglan hihaisen version. Ylä osa ja hihat ovat ottobre 6/2008 (vartaloa kavensin reilusti), muutoin itse piirrettyä. Periaatteessa ihan hyvä koko ja mittasuhteet sain, mutta kauluksen alue ei istu täydellisesti tytölläni. Törröttää. Elän toivossa, että pesussa paranisi, mutta varmaan leikkaussaumat eivät ole parhaat mahdolliset. Eli kokeileminen kai sitten jatkuu. Jos teillä on hyvä kaava jossa ei ole olalla neppejä tms niin kertokaa!

Kangas on Stenzon piparikukkaa ohuena single jerseynä. Ostettu Fabriinasta jossa tosi nameja kankaita muutenkin. (samaista printtiä popliinina olen hamstrannut Iinulta). Vieläkin tykkään tästä, onneksi.

Ihan huimasti se muuttui "väriltäänkin" kun laitoin nuo myrkyn vihreät kantit. Tuo vihreys jotenkin nousi kovasti enemmän esiin. Olen tätä aiemmin nähnyt pinkkiin yhdistettynä jolloin on oikein sokerisen suloinen ja turkoosin kanssa tosi raikas.

Sen verta hyvin kuitenkin onnistui että käyttöön tuli. Jee! Tänään tämä päällä temmellettiin Huimalassa johon olin voittanut Reima Clubin kautta liput! Joskus onni näköjään potkaisee.

2 kommenttia:

glenni kirjoitti...

tää, jokas vihaa pinkkiä tykkäs kun on nuo vihreät resorit! tänään tein taas kuosi-testin typsylle: metsolan lada voitti ehdottomasti ja sit tuli vihreitä kankaita (oranssia sydänautoo en laittannu ko se oli jo aiemmin typsyn suosikkeja - pitää nyt ommella nopsaa nuo autot pois jotta Neitosen innostus ei mee ohi :D)
oih! ihana voitto tuo Huimala! ski expossa oli kans kiva lasten osasto, oli karusellia, pallomerta, hiihtokokeilua ja isoa liukumäkeä renkaassa - meillä tykättiin :)

Mieli kirjoitti...

Kiva body!
On tosiaan jännä kuinka eri väriset resorit muuttavat koko kankaan ilmeen :)