maanantai 24. lokakuuta 2011

Pyjama "Oktohälytyksellä"

Michas Stoffeckelta tilattua Janeas World "otus" kangasta, jossa minun ja poikani päätöksellä esiintyy tällä kertaa merihirviöitä. Hirviöiden takia on varmasti tarpeen tehdä silloin tällöin pikainen Oktohälytys. Hihassa on siis Oktohälytysnappi. Jos et ymmärrä niin ei se mitään. Näin se vaan menee. ;)

Pyjama pojalleni paita 1/2009 ja housut Ottobre Lily 6/2007. Koko 110cm

Aplikointi- ja hihakangas Marimekolta. 

Sain kriisin aikaan näistä resoreista. Mulla on lähes hyllymetri resoreita, mutta ei tietysti juuri oikeanlaista. Punaista en periaatteessa nyt halunnut laittaa kun tungen sitä aina joka paikkaan. Leikkasin sellaisen petroolin värisen ja osittain ompelinkin... ei se käynyt ollenkaan! Taikatuulialta sain onneksi pikaisesti täydennystä resoreihin ja tätä perus tummaa navyä sitten kanttaukseen ja lahkeen/hihansuihin. Tämä siis "mätsää" nyt tuon oktonauttien merkin kanssa (joka tietysti pitäisi olla valkoinen, tajusin jälkikäteen). Resorit on vakava asia... voi näitä nykyisiä ongelmiani.

Kangasta näkyi olevan Huvikankaassa. Multa löytyisi ylimääräinen pala tätä Janeas Worldin Stretchjerseyä vihreällä pohjalla, josta voisin luopua jos joku näitä otuksia haluaisi. Pojille varmasti mieluisia. Pala on täysleveä ja korkeudeltaan lähes koko matkalta 58cm, mutta ihan toisesta reunasta noin 52cm. Kangas pesty ja rummutettu, joten ei varmaan kutistu enää. Puuvilla elastaani stretchjersey. Hinta posteineen 8 e. Laita viestiä jos tämä kiinnostaa (katso tietoja minusta oikealla ylhäällä).
Kuva Huvikankaan sivulta.

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Oktohälytysnappi lapsen vaatteessa olisi kova sana varmaan täälläkin taloudessa! :)

Mira kirjoitti...

Vastavierailulla blogissasi. :) Siis niin upeita ompeluksia valloittavista kankaista, kyllä jotkut osaa!! :) (Minä siis en...)