torstai 20. lokakuuta 2011

Robottipaita

Viimeisin trikoopaita tekeleeni eli robottipaita. Selkeytin paitaa Marimekon raitatrikoisilla hihoilla. Kokonaisuus kaipasi kuitenkin väriä, joten tuttua punaista resoria laitoin kanttauksiin.

Nappilistaa en ollut suunnitellut tekeväni, mutta ommeltuani paidan lähes valmiiksi totesin, että olen laittanut pääntieresorin sauman ja kokolapunkin etukappaleen keskelle. Vähänkö ärsytti huolimattomuuteni, sillä inhoan purkamista! Ompelin tämän myöhään yksi ilta aivotoiminnan ollessa pois päältä. No sitten keksin, että peitän virheeni "nappilistalla. Olen aika tyytyväinen vahinkoon, sillä lista tuo vähän lisä juhua tuohon mustavalkoisuuteen.


Kaava Ottobre 4/2011 More Grey koko 110cm.
Kameleont Designin robotti kangas on tilattu pari kuukautta sitten Royal-tuotteesta ja on odotellut insipiraatiota. Kangas värjäsi pesussa aika tavalla ja onneksi olin laittanut värinkerääjäliinoja pesuun mukaan. Muuten ihan kivan tuntuinen kangas. Tilaus sujui tuolta hyvin ja kiva kun tuli pakettikoodi etukäteen niin sai heti hakea kankaat postista pois.

Saksan kimppatilaus kankaat muuten tuli tiistaina, joten kiirettä on pitänyt. Ihania olivat! Nyt on ekat omat kankaat jo pesussa ja katsotaan saisiko jotain niistä jopa ommeltua. Paljon ihania kankaita kaapit täynnä ja muka niin vähän aikaa!

*muoks* tässä vielä kuva paidasta poikani päällä. Eihän sitä voi olla kameralle ilveilemättä.

7 kommenttia:

glenni kirjoitti...

tää on kiva yhdistelmä ja tuo nappilista tuo just kivaa pirtsakkuutta paitaan :)

Reptile kirjoitti...

Onpas raikas noiden raitojen kanssa ja punainen tuo kivasti väriä. Kasaa kokonaisuuden :)

Mieli kirjoitti...

Kivasti yhdistelty kankaat ja tuo punainen resori on piste iin päälle! :)

Hanna kirjoitti...

Kivan näköinen!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihaista kommenteista! Eilen kun paita oli poikani päällä oikein pysähdyin ihailemaan sitä. Ihanan palkitsevaa, kun saa aikaan jotain käyttökelpoista joka omaa silmääkin miellyttää. Nää perusjutut on oikeasti helppoja tehdä joten jokainen vaan rohkeasti kokeilemaan. Ei ehkä ihan ekalla kerralla tule justiinsa perfect mutta siitä sitä oppii. Koskakohan saisin inspiksen ommella vähän muitakin kuin näitä joustavia perusvaatteita.

Rva Kepponen kirjoitti...

Raidat sopivat hyvin robottien kanssa yhteen ja punainen kyllä piristää. Mulla olisi mustaa raitaa jäljellä, mutta tietenkin vaan vihreää robottia. Ajattelin, että olisin voinut tehdä tuollaisen meillekin.

Anonyymi kirjoitti...

Rva Kepponen: Mulla on tuon kankaat jämät eli täältä saat jos kiinnostaa. Laitan vaikka viestiä kunhan lapsukainen nukkuu.