lauantai 8. lokakuuta 2011

Juna pyjama

Jofotex tilaukseni 6kk merkkipäivän kunniaksi sain leikattua tämän kankaan. Laatu on aika mukava vähän sellainen painavampi ja elastinen trikoo. Vaatteen tuleva käyttäjä ei taivutteluista huolimatta hyväksy tätä päivävaatteeksi, koska on hänestä selvästi yövaate. Kankaan nimikin on kyllä "nattåget". No leikkelin sitten vielä pyjamahousut niin tästä tuli sitten juuri se, eli pyjama. Näitä kyllä tarvitaan. Jostain syystä meillä käytetään pyjamaakin aina vain yksi yö, joten laatikko ammottaa välillä tyhjyttään kun äiti on ollut laiska pyykkäri.

Kankaat junat ja resori tilattu Ruotsista Jofotexilta.


Paita Ottobre Villiviikinki 6/2010 ja Lily housut (tai legginsit virallisesti) Ottobre 6/2007, eli samat kuin tässä pyjamassa.

Teitä lukijoita alkaa olla aika monta. Pitäisiköhän mun arpoa kohta jotain... hmmm... mietitään.

Mulla jäi muuten pala tätä junakangasta josta voin luopua.En yleisesti ottaen ajatellut alkaa kankaita täällä blogissa myymään, mutta teen nyt poikkeuksen kun olin tuon jo suunnilleen mitannut. Ettehän pahastu? Pala on pääosin n 37cm korkeaa ja n 110cm leveä. Toisessa sivussa on kyllä yli 22leveä  suikale, josta kohdasta kangas yli metrin korkea. Kuva kai jotain kertoo. Kyllä tasta jotain saa tehtyä. Kangas pesty ja rumpukuivattu. 5 euroa ja postarit 1,20e.

8 kommenttia:

Noniin kirjoitti...

Mustakin tuo kangas on kuin luotu yövaatteeksi :) Samoin kuin jofotexin lampaat.

Tuo kangas on vielä kivan erilainen väritykseltään.

glenni kirjoitti...

ihana huomata, että löytyy vielä muakin ahkerampia vaatteiden vaihtajia (meillä menee max. kaks yötä yöppä:))
ja oikein kiva pyjama tuosta tuli!

kewa kirjoitti...

Aivan ihana!!! minä ostan...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Voin kertoa, että nyt meillä on tuo samainen junapyjama jo toista yötä päällä. Hyvä siitä tuli, vaikka hihat ehkä vähän pitkät (=resorit liian löysät).

Niina kirjoitti...

Mukavan näköinen pyjama.

Sinulle on tunnustus blogissani.

minakaa kirjoitti...

Vau.Kyllä tolla kelpaa nukkua. Mulla on ollut tätä kangasta sinisenä ja ruskeana ja pojat ihan päiväkäytössä kayttäneet :)

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Heippa. Löysin tänne ekaa kertaa. Hauskaa oli ja hauskaa sekin kun mainitsit jossakin postauksessa asustelevasi siellä missä minäkin vielä muutama kuukausi sitten asustelin.Tulen toistekin.

Hanna kirjoitti...

Voi, minäkin olisin voinut ostaa! ;) kiva kangas!