maanantai 22. elokuuta 2011

Pyjama yllätyspaketin kankaasta

Tänään pikaompelin pojalleni uuden pyjaman Michas Stoffecken yllätyskangaspaketista (heidän omaa tuotantoaan olevia kankaita) tulleesta kankaasta.

Paidan kaava on Ottobre 3/2007 Slimfit T-paita kokoa 110 cm, mutta tässä siis pidennetyillä hihoilla. Housut on Ottobre 6/2007 Lily legginssi kaava. Nämä eivät ole sellaiset ihoa myötäilevät, joten käyvät minusta hyvin pojallekkin juuri trikoohousuihin.

Tuossa yllätyspaketissa oli ja pitikin olla mukana myös sekundaa. Tästä palasta en varsinaista vikaa löytänyt. Voi olla, että printissä oli jotain sillä täyteen hintaan tilaamassani saman kuvion turkoosipohjaisessa kankaassa on vähän terävämmät kuvat. Jos tuo on se vika niin eipä tosiaan haittaa varsinkaan yöpuvussa. Voisi tätä printtiä kyllä muutenkin pitää vaikka aika "levoton" se toki on. Jälleen kerran kangas näyttää minusta valmiina vaatteena paljon paremmalta kuin kangaspalana. Kangas on siis Design Janeas World . Ihan hauska ja lapsekas kuosi ohutta erittäin strechiä single jerseyä.

Resoreiden kanssa saa aina pähkäillä. Mikä mussa on vikana kun tuntuu, että lähes kaikkiin kankaisiin vaan sopii parhaiten tuo punainen resori. Tähänkin oikein hakemalla koitin laittaa toista väriä, mutta leikatessani päädyin sitten kuitenkin tähän punaiseen. Se jotenkin aina selkeyttää ja kirkastaa kaiken.

5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Tykkään tuosta kankaasta, itselläkin sitä on. Mutta miten tuollaisen yllätyskangaspaketin saa ja mihin hintaan?

Mieli kirjoitti...

Wau mikä kangas! Ja punainen sopii erittäin hyvin tuohonkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Riikka. Näitä erilaisia ylläripaketteja saa sieltä tilata. Tämä heidän oman tuotannon paketti maksoi 30 euroa. Jossain on sitten sellaisia 20cm pätkiä eli tarkkana kandee olla ellei pelkkiä nukenvaatteita meinaa ommella. Pakettien tarjonta tuntuu vaihtelevan. Tällä sivulla niitä on http://www.michas-stoffecke.de/index.php/cPath/2410

kewa kirjoitti...

Ohh, ihana setti, menis meillä päivänkäyttöön!!!

Riikka kirjoitti...

Kiitos! Pakko saada tuollainen ensi tilaukseen...yllärit on niin kivoja!