lauantai 13. elokuuta 2011

Töff töff huppari

"Pitkästä" aikaa pääsin taas ompelemaan. Vietin perjantai illan rattoisasti siivoamalla ompeluhuonettani. Kyllä puhdas pöytä ja järjestyksessä olevat tavarat luovat mukavasti inspiraatiota. Tänään lauantaina sitten tyttäreni päikkäreiden aikaan päätin ommella. Ei pyykin pesua tai muuta sellaista "hyödyllistä" vaan ihan itsekkäästi omaa juttua. Poikani oli mummun kanssa "retkeilemässä" julkisilla kulkuneuvoilla, joka on heidän yhteinen juttunsa.

Sain vaihtarina kaverilta pätkän tätä oranssia töff töff college kangasta. Myynnissä mm Fabrinassa. Palasestani sain tehtyä juuri ja juuri tämän:

Kaavana on Ottobre 1/2011 lyhythihainen huppari. Koko on n110. Tai piirsin kaavan 116, mutta leikkasin niin pienellä saumavaralla, että käytännössä on koko 110. Muokkasin mallia myös siten, että tein tuplahihat ja helmaan "tuplahelman". Siniharmaa trikoo on Michas Stoffecken yksiväristen sinisävyisten trikoiden yllätyspaketista.
Malli Ottobre 1/2011 lehdessä
Rinnusta huusi minusta jotain applikaatiota tuomaan pienikuviolliseen printtiin ryhtiä. Koska olen lähes mielikuvitukseton niin piirsin sitten yhden kankaan autoista ja vähän tummemmassa värissä.
Lopputulokseen olen oikeastaan aika tyytyväinen. Sovitinkin tätä jo pojalleni, mutta hänellä on nyt kausi jolloin ei voi tehdä mitään mitä äiti pyytää, joten kuvaa en pojan päällä saanut otettua. Oli kuitenkin ihan sopiva ja tulee varmasti käyttöön.

*muoks* Sain kuitenkin otettua pojasta kuvan huppari päällä.
Mukava päällä. Hihaa lyhennän vielä hieman.

3 kommenttia:

Kiika kirjoitti...

Mä niin tykkään tuosta oranssista kankaasta!! Mitä kaikkea yllätyspaketissa oli?

Anonyymi kirjoitti...

Minustakin kangas on kiva. Tilasin niitä ylläripaketteja useampia. Lähinnä siis niitä tilasinkin.

Tuo paidassa käyttämäni trikoo on sellaisesta Sanetta yksivärisiätrikoita sisältävästä paketista, jossa oli paljon ohuita sinisävyisiä trikoita. Ei mitään "ihmeellisiä", mutta varmaan johonkin niitä saan upotettua. Tilasin myös vastaavan punasävyisen. Hauskoin ylläripaketti oli heidän omantuotansa paketti jossa oli kyllä myös 2-laatua. Niistäkin saa ihan käyttökelpoista lastenvaatteisiin, kun ei kankaan koko leveyttä tarvitse käyttää. Sitten tuli jotain resorin jämiä. Pieniä paloja paljon värejä. Töff töff ei siis tullut saksasta, tällä kertaa.

Mieli kirjoitti...

Tuli tosi kiva huppari, värit, malli, applikaatio ja kaikki! :)