perjantai 5. elokuuta 2011

"äitiyspakkauksen" makuupussi

Kirppikselle vietäviä tavaroita läpikäydessäni törmäsin tähän makuupussiin jonka tein tytärtäni odottaessa. En ottanut toiselle lapselle äitiyspakkausta, kun nautin niin suuresti kaikkien vaatteiden ja tarvikkeiden hankkimisesta. Poikani pakkauksesta olin makuupussinkin jo ehtinyt laittaa eteenpäin.   Päätin sitten tehdä vastaavan pussin.

Kankaina Iinulta tilaamani (tod.näk Stenzo) ruusupopliini ja turkoosi valkoinen pallo popliini. Välissä eurokankaan vanulevyä ja vetoketjuna metrivetoketjua. Tämän viimeisiä pistoja ähelsin vielä lähes puolenyön aikaan kun aamuyöllä tuli lähtö Jorviin. Hampaat irvessä siis tikattu ja kun tuli valmista sai vauvakin syntyä.


Myöhemmin olen kuullut ja nähnyt, että äitiyspaketin pusseja voi päällystää uudella kankaalla. Se on varmasti helpompi tapa kuin tehdä ihan uusi. Välttyy tuolta vetokejun laittamiselta.

Kyllä oli vauveli söpö kun vaunuissa kelli äidin tekemässä makuupussissa. Tätä en taida kuitenkaan raaskia viedä Piiloon (ensi tiistaista alkaen minulla on siellä pöytä). Piilon takanahan on mukava Hanna Mimon & Myyn menossa blogista.

3 kommenttia:

kewa kirjoitti...

On kyllä kaunis!!! Ja minä taas ajattelen että uuden tekeminen on helpompa, se purkaminen on niin hidasta hommaa...Mutta halvemmaksi tulee vanhan päällystäminen;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Niitä vanhoja päällystettäessä ei kai edes pureta vaan jotenkin ommellaan se uusi kangas siihen päälle. No joka tapauksessa. Ehkä tyttäreni voi tätä käyttää sitten vaikka nukeillensa tulevaisuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tulinpas heti tänne kurkkimaan ;) Aivan ihania ompeluksia täältä löytyikin! Jos joskus ompelet jotain velourhousuja esim. muffinssi tai bambi kirjonnoilla,meille saa tarjota niitä myös ;)

Ps.Molemmat laitteet testattu ja huipuiksi havaittu :)

Ps2.Tää ei näköjään anna mun kommentoida kirjautuneena mutta Cia täällä huhuilee,meilläkotona.blogspot