maanantai 29. elokuuta 2011

Kimppatilaus Itävaltaan - ja omenasatoa

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Kyselyitä on tullut useampia kimppatilauksesta Lieblingstücke kauppaan Itävaltaan. Siellähän ei ole postikuluja Suomeen jos tilaa yli 100 eurolla. Eli jos olet tilaamassa vähän enemmän niin tee ihmeessä tilaus itse. Mutta katsotaan tulisiko muutama mukaan niin voisin itsekkin järjestää tilauksen ja jotain "pientä" ottaa itselleni.

Syksyn omenasatoa. Kangas Michas Stoffecke, kaava Ottobre 4/2011 More Grey koko 110cm. Siilit aplikoitu velourista ja ne olen IHAN ITSE piirtänyt. ;)

Olen syksymmällä järjestämässä kyllä Michas Stoffeckelle tilausta, mutta odotellaan vielä sen kanssa josko sinne jotain über kivaa tulisi.

Mutta tässä jotain "sääntöjä" yhteistilaukselle tuonne Itävaltaan:
- Tilauksen teen keskiviikkona 31.8 aamupäivällä
- Ilmoita tilattavat tuotteet sekä nimesi ja puhelinnumerosi (jos vaikka on kysyttävää tilauksesta)
- Varaan itselleni oikeuden rajoittaa osallistuja määrää
- Kankaat voi noutaa Tapiolasta luotani (tai sitten varautua Suomen postikuluihin. Tästä mielellään sovittava kanssani etukäteen. Huomaathan, että nettikaupan toimituskulut eivät ole pahat alle 100 euronkaan tilaukselle eli mahdollisesti kannattaa itse tilata jos ei pääse meiltä noutamaan)
- Kankaat tulee maksaa viimeistään noudettaessa, mutta mielellään jo etukäteen tililleni. Maksu kuitenkin sitten vasta kun olen saanut vahvistuksen itävallasta.
Sähköpostiosoitteeni on tuolla tietoja  minussa kohdassa.

Ja sitten ei kun kankaisiin tutustumaan. Klik klik.

9 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kaunis paita, värit on ihanat.

Tupuna kirjoitti...

Jee, oon mukana tilaamassa!! :)

Kivat omput ja siilit.

Hanna kirjoitti...

Hieno paita ja yrittäisin mukaan tilaukseenkin, ellen olisi yli 300km:n päässä tapiolasta! Täytyy järjestää omaa tilausta..

glenni kirjoitti...

jesh, jesh, jesh - MUKANA!!! nyt siis valikoimia tarkistamaan ja laitan sit mailia :)

kewa kirjoitti...

Upea!

Sani kirjoitti...

Tosi ihana paita :)
Ja kiitos kauppavinkistä :D. minä kans asun niin kaukana, että oma tilaus taitanee tulla jo halvemmaks kun suomen postimaksuja katsoo...
onko tuol ollut minkälaiset toimitusajat? siis oletko ennen tilannut?!
mut sit ku teet tilauksen Michas Stoffeckelle niin olen mukana!!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos paljon kommenteista. En tosiaan halua vaikuttaa pääkaupunki keskeiseltä, mutta turhaa Itellalle on maksaa kun tuolta samalla hinnalla tulee pienikin tilaus kotiin. Olen tilannut pari kertaa aiemmin. Eivät ihan salamana tulleet, mutta ei mulla ole mielikuvaa, että kauhean pitkäänkään olisi kestänyt. Eli nopeampi kuin Michas Stoffecke. Nyt lähti tiistai iltana myöhään tilaus ja ilmoitan täällä kyllä ihan julkisesti kun kankaat saapuvat. Kaupan omistaja kertoi toivottavansa muutkin suomalaiset tilaukset lämpimästi tervetulleiksi! ;) Ja minä en sitten hyödy mitään näistä "mainoksistani".

Hanna kirjoitti...

ompas ihanat siilit!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokia Hanna! :)
Eilen perjantaina tuli sitten itävallan kankaat kotiinkannettuna. Tilauksesta toimitukseen kesti siis n kymmenen päivää. Ei siis salamanopeaa, mutta ihan siedettävää vielä minusta. Ja olihan tuo meidän vähän runsaampi tilaus tietysti vähän hitaampi käsiteltäväkin.