maanantai 15. elokuuta 2011

Neidille välikauteen - "tuunatut" housut

Saatuani tytön hurahdin sitten näihin Cupcake by Pure kids ulkoiluvaatteisiin. Pidän räväköistä väreistä, mutta tämä kevään 2009 malliston anorakki jotenkin puhutteli söpöydellään. En ole kai ainut joka tästä pitää, joten olin kovin ilahtunut kun keväällä löysin tämän Saksasta (käytettynä kylläkin ja ihan kunnon hintaan). Koko on 80cm, mutta ei ole kovinkaan pieni.
Anorakki Cupcake, housut by Hilduli, nalle pipo Pikkustikkari ja Reima pipo

Housuja meillä ei tähän ollut ja mielestäni tyyli vaatii vastaavat utuiset ulkoiluhousut. Kaappejani penkoessani törmäsin pojalleni pari vuotta sitten ostamiini City Jonathan ulkoiluhousuihin jotka olivat ihan unohtuneet kaapin perälle.

Olin maksanut näistä vain muutaman euron, sillä olivat loppualesta ja vielä jalkalenksun nappi puuttui. Pojalleni nämä olivat jo pienet (ja hänellä kaipaan parempaa kosteussuojaa ja kulutuksen kestoa). Päätin sitten leikellä housut ja sain kuin sainkin niistä toimivat housut takin kanssa. Väri ei ole ihan sama, mutta kuitenkin mielestäni sopii ja on pinnaltaan utuinen. Varmasti mukavat päällä kun ovat niin notkeat. Kunnon ulkoiluun ja hiekkisleikkeihin meillä on ihan haalari, mutta näillä voi kuitenkin jonkin verran touhuta ulkosalla.
Edestä

Eli postaus ei ole ihan "tyyli" keskeinen sillä minä ihan oikeasti tuunasin housut. Housuissa on vuori ja voin kertoa joutuneeni purkamaan saumoja muutaman kerran kun ompelujärjestykseni tökki. Lopputuloksena mitään saumoja ei näy siis sisäpuolella. Pitäisi varmaan perehtyä ompelun teoriaan niin säästyisi noilta tylsiltä purkamisilta.

Tämän verran jäi kaupan housuista jäljelle leikkelyni jälkeen.
Pipot on muuten second hand löytöjä!
Off the topic: Hyvä minä! Tämä on upea juttu uusiin lastenvaatteisiin pahasti hurahtaneelle. Olen ylpeä itsestäni myös koska en eilen Me&I kutsuilta tilannut koko rekillistä. Pohdin vielä mitä oikeasti tarvitsemme. Täyteen ahdettu kangaskaappini vähän hillitsee valmiiden tilailua. Nyt pitäisi tosissaan alkaa urakoida pojalle sisähousuja... Sen sijaan just leikkasin tytölle yöhaalarin, jota hän ei oikeasti kai tarvitisi.

1 kommentti:

kewa kirjoitti...

Kiva tuunaus!