tiistai 16. elokuuta 2011

Yummy Strawberries - Jetro haalari

Michas Stoffeckelta tilaamastani "Yummy strawberries" kankaasta (heidän omaa tuotantoaan ja Hamburger Liebe suunnittelema) päätin kokeilla bodysuitin ompelua. Ottobre lehtinipussani oli vielä lehdessä 4/2008 kaava-arkit kiinnitettyinä, joten pitihän sekin lehti sitten "korkata". Pojallani käytin paljonkin tämän tyylisiä yöasuja, mutta koskaan en ole moista itse ommellut. Helppohan tämä oli, vaikka kaitalehuolittelua oli kyllä vähän liikaa minun makuuni. Mulla kun on ihan se kaksoisneula systeemi käytössä. Etuhalkioon en ole ihan tyytyväinen ja jatkossa yritän tehdä jonkun toisenlaisen ratkaisun.

Kaavana Ottobre 4/2008 Jetro. Koko 86cm (isohko)
Kangas on tosi pirteä pinkki lime ja ehkä jopa äklö makean rajalla. Tilatessani kuvittelin, että tässä olisi peruspunainen mansikka limellä pohjalla, jolloin kävisi molemmille. No ei ollut, mutta tytölle sopii hienosti kyllä. Resori on tosi hyvän värinen ja sitä tuli sopivasti pari palaa samaisesta paikasta tilaamastani resori ylläri säkistä. Neppeinä KAM nepit kun mulla sattui olemaan ihan just oikeaa väriä jo valmiina.Tein huolellisesti ohjeen mukaan ja sisälahkeisiin, etuhalkioon ja olkapäille kiinnitettiin Vlieseline Formband nauhaa (maksoi 0,73e/m saksasta). Huono kuva, mutta mansikka kangas siis tässä nurinpäin ja nuo toisenlaiset pilkut ovat silityslaudan päällystäni. Nuo valkoiset kaistaleet ovat sitä Formbandia. Nauha silitetään paikoilleen. Varmaan ihan hyvä juttu tuollaista käyttää kun neppejä aukaistessa kohdat joutuvat aikamoiselle rasitukselle. Pitää vaatteen siis ryhdissä ja varmaan ehkäisee myös nepin viereen helposti tulevia reikiä.

5 kommenttia:

Ikuinen vauvakuume kirjoitti...

Vaeltelin blogistaniassa ja löysin tänne unikuun puolelta. Onpa kiva blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos! :) Tosi hauskaa, että löysit tänne. Toiseen postaukseen laitoit kommenttia kimppatilauksesta. Kyllä varmaan sellaisen vielä järjestän. Tämä viime kertainen Michas Stoffecke meni suht hyvin ja vaikka paikat pursuaa kankaita niin aina vaan pitää saada lisää!

kewa kirjoitti...

Ihana puku, sitä formbandia piäis kyllä kokeilla itse myös!

Kiika kirjoitti...

Ihana tuo mansikka kangas!! Mikisköhän minä en sitä tilannut....???

Anonyymi kirjoitti...

Kewa: Kiitos! Kandee joo kokeilla. Helppokäyttöistä ainakin oli.

Kiika: Kaikkea ei voinut tilata! Piti jättää seuraavaankin kertaan, eiköstä vaan.. Ja onhan se aika hassua jotain tosi kesäistä mansikkakuosia ommella syksyyn. Voihan se olla, että puku onkin sopiva sitten ensi kesänä.