tiistai 16. elokuuta 2011

nettikauppa vinkki

Jäikö Znok Jurassic trikoo saamatta? Huomasin, että itävaltalainen "suosikki" kauppani Lieblingstucke on ottanut sitäkin valikoimiinsa. Olen tuolta tilannut kahdesti ja kaikki on mennyt mainiosti. He eivät siis peri postikuluja Suomeen jos tilaus on yli 100euroa. Osa kankaista tuolla vähän edullisemmin jopa kuin Suomesta, mutta tarkkana tietysti pitää olla.

Nyt ei mulla itselläni ole sadalla eurolla tilattavaa, mutta vinkkinä tämä muille.

(Tai jos halukkaita on niin voin harkita tilauksen järjestämistäkin ja jotain "ihan pientä" tilata itsekkin, sillä olen tänään ommellut peräti kahdet velourhousut pojalleni = eli tuhonnut olemassa olevia varastoja)

6 kommenttia:

glenni kirjoitti...

oikein iiiiso kiitos vinkistä! nimim. saksaan oltais muuttamassa tammikuussa :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi mukavaa, että vinkistä on hyötyä! Ja jos vasta tammikuussa muutatte niin monta tilausta ehtii vielä ennen sitä tehdä! ;) Ompelun ja (shoppailun) iloa sinulle!

glenni kirjoitti...

totta - ehtii vielä shoppailla täältäkin käsin, eikä nuo postarit mahottomat ollu alle 100 euron tilauksellekaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olisiko sinulla jotain s-postiosoitetta,johon voisin laittaa viestiä.Olisin nimittäin kiinnostunut tulemaan mukaan noihin kankaiden kimppatilauksiin.Tuolta Itävaltalaiseltakin löytyisi vaikka mitä...Minulla ei ole omaa blogia.Asun Espoossa myös,joten kimppatilaukset onnistuisivat helposti...

T:kolmen tytön äiti

glenni kirjoitti...

mua kans kiinnostaa kyl tilata - kalla ät helsinkilainen piste com ja taitaisin kyllä löytää ihan kaikista tilattavaa :D, asun Helsingissä

Anonyymi kirjoitti...

Hei kolmen tytyön äiti. Lisäsin sähköpostini profiilitietoihini. :)