torstai 1. syyskuuta 2011

Kankaita Japanista ja Amerikasta

Eilen tuli postissa ihana paketti Hong Kongista! Tilaamani japanilaiset puuvillat saapuivat.

Hong Kongissa sijaitseva, mutta itävaltalaisen Sandran modeS4u Online Kawaii Shop myy kaikenlaista "krääsää" kankaiden lisäksi. Itse kun en ymmärrä niiden kaikenlaisten "söpöjen" tavaroiden ihanuutta niin sanon niitä ihan positiivessa mielessä krääsäksi. Onneksi en ole (vielä) hurahtanut muihin kuin näihin hassuihin kankaiisiin. Saahan näitä samoja kankaita lähempääkin, mutta täältä kaupasta tulee ilman postareita kun tilaa 60 eurolla. Olen siis säästeliäs. ;) Tämä oli toinen tilaus ja hyvin meni. Nyt kesti puolitoista viikkoa tilauksesta postin saapumisilmoitukseen.

Yksi ongelma näissä kyllä on... en tahdo raaskia käyttää näitä mihinkään. Kaupan valikoimaa selatessa tulee melkein tuska, kun myytävät kankaat ovat sietämättömän ihania! Vinkkejä otetaan vastaan mihin näitä voisi käyttää.


Tässä tämän kertaiset ihanuudet. Ylhäällä vasemmalta alkaen:


Tässä vielä kuva Echino kankaasta. Pohjaväri sellainen "pellavainen". Painettu jännästi hulpioiden suuntaisesti.Mitäs tästä tekisi? Aika paksua, mutta ei canvasta kuitenkaan.

Riley Blake kangas suurempana. Tämmöisiä blokkeja ja alla vielä pikkuisia. Ideoita?
Ja tiedoksi vielä, että Itävallan kimppatilaus lähti tiistai iltana. Kerron kun kankaat tulevat. Omistaja muuten kirjoittaa hyvää englantia, joten vaikkei saksa onnistuisikaan niin ei tule kommunikointi ongelmia.

4 kommenttia:

glenni kirjoitti...

voi eih... syötävän suloisia kankaita...

Hanna kirjoitti...

Vierähti tuossa pieni tovi kyseisen kaupan sivustoilla, kiitos vinkistä tästä! :)

kewa kirjoitti...

No onpas kivat, en uskalta edes kurkata kauppaan...

Tupuna kirjoitti...

Aivan mahtavaa tosiaan tuo kissakangas!
Ja muutakin vaikka mitä kivaa olit tilannut :)