sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Michas Stoffecke kimppatilaus

Päivitys 26.9.2011 klo 15.14:   !!!TÄYNNÄ!!!  En uskalla ottaa enää osallistujia enempää. Kaikille mukaan mahtuneille olen vastannut sähköpostilla.

Yleisön pyynnöstä uusi kimppatilaus Michas Stoffeckelle Saksaan. Heille on tulossa kohta söpösiä kankaita Hamburger Liebeniltä, joten nyt lienee aika järjestää historiallinen toinen kimppatilaus tuonne Saksan kauppaan.

Pääasiassa toivoisin, että kimppaan mukaan tulija pystyisi noutamaan kankaat meiltä Espoosta (Tapiola) ja näin hän myös itse säästäisi Suomen postikulut. Ihan ehdoton en tässä ole koska olen kohtuullisen "kiva". ;)

Saksan tilauksen postarit ovat aika korkeat, joten siksi siis tämä kimppa niin jakajia tulee useampia. Kauppa ei ota luottokorttia ja tilisiirroilla pelataan. Toivonkin siis maksuja etukäteen jos itse joudun ne Saksaan maksamaan. Kimppatilauksen hoitamisessa on aika paljon hommaa, joten pidetään porukka kohtuullisen kokoisena. Yritän olla huolellinen, mutta joskus voi sattua virheitä, joten pyydän ymmärrystä. Varaan itselleni oikeudet rajoittaa tilaajien määrää ja tilaustenkin määrää, jos sellaiseen ilmenee tarvetta. Olen käsittänyt, että joku raja on mm paketin painolla, joka tulee sillä yhdellä postimaksulla.

Tilauksen tekisin loppuviikosta tai ensi viikonloppuna (tai aiemminkin jos mukaan tulijat ilmoittavat haluamansa jutut aiemmin). Pyytäisin kimppaantulijoilta ainakin koko nimeä ja puhelinnumeroa, josta voi tavoitella tilausvaiheessa, jos joku juttu loppuu tai tulee muita kysymyksiä joihin pitää saada pika vastaus. Olisikohan siinä ollut se tylsä lätinä.

Onko mukaan lähtijöitä? hilduli @ wmail.fi (välit pois).

**** Päivitys 26.9.2011****
1) Saksan postarit olisi siis tarkoitus jakaa osallistujien kesken eli sitoudut maksamaan osuutesi, joka selviää vasta kun kaikki kimppaan tulijat ovat tiedossa. Ja postareiden jako siis osallistujien mukaan. Postarit tulevat jäämään kohtuullisiksi sen verran voin sanoa.

2) Mahdolliset Suomen postikulut Itellan hinnaston mukaan.

3) Varaudu pitkään toimitusaikaan. Eli ollaan tyytyväisiä jos saamme kankaat ennen marraskuuta. Ja jos saamme ennen sitä niin voimme sitten iloita "nopeasta" toiminnasta.

7 kommenttia:

glenni kirjoitti...

JEEEEEEEE!!!!!! Laitan mailia :)

Markka kirjoitti...

Minä lähden mukaan jos viitsit postittaa kun asun keskisuomessa!

Tupuna kirjoitti...

Tätä ei tarvii miettiä, oon mukana!!!

Mari kirjoitti...

Haluaa mukaan, laitoin meiliä =)

Pipsa kirjoitti...

Tahdon mukaan myös! Pistän mailia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille kiinnostuksesta, myös suoraan sähköpostia laittaneille. Meitä on jo niin monta, että en enää uskalla ottaa tilaajia enempää.

Sinä Markka et tainnut vielä laittaa sähköpostia, joten laitatko jos haluat vielä mukaan. Voin postittaa sinulle itellan hinnaston mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Onko aikeissa järjestää uutta kimppatilausta? Tai tiedätkö olisko jollain toisella aikeissa kimppatilauksen järjestäminen?