perjantai 2. syyskuuta 2011

Body kokeilu

Kokeilu tosiaan... Minulla on noita Ottobre lehtiä jo aika paljon, mutta en löytänyt mieleistä body kaavaa. En pidä kirjekuorikauluksesta ja viime syksyn lahkeellista bodya jotenkin vierastan (ehkä ei pitäisi). Kietaisubody ei ole enää toimiva 1v 3kk tytöllä.  Päätin sitten piirtää kaavan jatkamalla paidan kaavaa. Ihan hyvä idea periaatteessa, mutta onnistuin jotenkin tekemään ihan VALTAVAN kokoisen bodyn. Tarkoitus oli tehdä koko 86cm, mutta kyllä varmaan vuosi menee ennenkuin tämä on hyvä tyttärelleni. Oliskohan koko 98cm tai jotain.

 Lola legginsit Ottobre 3/2009. Body oma räpellys. Pohjana Rille paita Ottobre 6/2008.

Yritän oppia mihin koristenauhoja voisi käyttää. Niitäkin kun on kertynyt tosi kivoja laatikkoon. Tässä sivusaumassa.

Tässä cupcake housun vyötäröllä. Laitoin lisäksi lahkeensuihin maatuskat.


Koko ompelu urakan aikana mieltä kaivertaa se onko mitään järkeä ommella itse bodeja kun niitä h&m:ltä saa suht ok laatuisina 5 eurolla. Vakuutin itselleni, että ompelussa ei ole kyse "säästöstä" ja valitsemani kangas on parempaa kuin h&m:n yms. Kova työ tuossa tavallaan oli. Myönnän kyllä, että kun saa hyvän kaavan ja pääsee vaan tekemään niin siinähän nuokin menevät. No tämän kertainen tuotos ei oikein ollut hyvä.

Legginsit sen sijaan ovat mainiot. Sopivat nyt, tai lahkeessa vähän reiluutta muttei haittaa. No ehkäpä nämä käyvät yhteen bodyn kanssa sitten kun legginsin lahje on capri mallia. Setin ajattelin käytettäväksi mekon alla.

Ja miten tämä päättyi... kävin kauppareissulla ruotsalaisketjun myymälässä ja ostin 5 euron bodyn.

4 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Kivalta näyttää, harmi että on niin iso. Mulla on hieman samanlainen suhde bodeihin...Niiden ompelu on kuitenkin suht työlästä kaikkine kanttauksineen, mulla on jäänyt muutamaan kokeiluun ja bodyt on hommattu kirppareilta ja kaupoista. :)

glenni kirjoitti...

mä oon välttynny bodien ompelulta kokonaan - mein Neidillä ei voinu pitää bodyä enää puolen vuoden jälkeen, eli koossa 68, 74 oli vielä pari bodyä ja niiden neppien kiinni laittaminen oli liian haasteellista (liian) liikkuvaiselle naperolle, eli puseroilla meillä ollaan menty ton jälkeen (njoo, tyttö kiskas ittens pystyyn ja lähti kävelee tukee vasten alle puolen vuoden iässä - kun ei sit enää köllötelly ni sit ne paidat toimi paremmin), en ymmärrä miks mua silti harmittaa, et tolla jäi bodyt niin lyhytaikasiks - ite tykkäsin niistä :D
kiva on setti!

Hanna kirjoitti...

Olen todennut myös, että haen kaikki yksväriset trikoopaidat kauppojen hyllyiltä..

ja bodeja en ole ikinä kokeillutkaan tehdä! ;) Tämä tekemäsi setti on mukava!

Niina kirjoitti...

Kivat tuli, mutta juuri tuosta syystä itse haen bodyt ja muut perustrikoot kaupasta valmiina.