sunnuntai 23. lokakuuta 2011

"Lahkeellinen" body

Body kokeilu nro 3. Ottobre lehdissä olen nähnyt ainakin pari kaavaa tällaiselle erikoiselle bodylle, jossa on pienet lahkeet tai tuo haara on perusbodysta poikkeava ja takakappale kahdesta osasta. Tämä on vähän vanhemmasta lehdestä 6/2009 Puolukka body. Hyvin paljon saman tyylinen löytyy lehdestä 1/2011.Tulipa testattua sitten tätäkin bodyn mallia.

Puolukka body Ottobre 6/2009 koko 86.


Kun tuo meidän tyttö on jo sen verta iso ettei tarvitse olkaneppejä yms niin tämä yksinkertainen pääntienmalli houkutti. Lahkeensuut ovat turhan reilut meidän neidille, mutta päällä tämä oli kuitenkin aika kiva! Josko saisin muokattua kaavaa ainakin siten, että tuon alaosan vaihtaisin perinteisempään body malliin. Vai käytättekö te muut tällaista bodya ihan sukkisten yms kanssa. Lähinnä päällä näytti minusta sellaiselta "leikkipuvulta", jossa tosin pitkät hihat.

Kangas on ensimmäisestä saksantilauksestani tulleesta yllätyspaketista Michas Stoffecken omaa tuotantoa olevaa "Birdy" strechjerseyä (design Janeas World). En tätä olisi suoraan osannut tilata/haluta, mutta kangas on kyllä vaatteena aika nättiä. Miellyttää raikkailla väreillään minua. Tyttömäistä, muttei liian hailakkaa.

Yllätyskankaissa on siis mukana myös virheellisiä kankaita ja tämän palan virhe oli se, että melkein puolessa leveydessä oli ruskeaa tahraa. Ei lähtenyt pesussa, mutta tämän bodyn kankaasta kuitenkin sain  ja taitaa vielä pipoon tms riittää puhdasta kangasta. Tällaisissa kuviollisissa kangasta menee enemmän kun vähän koittaa kuvioita kohdistaa nätisti. Kantattu TaikaTuulialta ostetulla Taitoon turkoosilla resorilla. Haarassa Prymin (jättikokoiselta tuntuvat) rengasnepit

1 kommentti:

glenni kirjoitti...

hauska haalari ja oon nähny näitä myös sukkisten kanssa käytössä :)