perjantai 15. heinäkuuta 2011

Body ihanasta sienitrikoosta

Onnistuin tekemään bodyn! Tai ei tämä ensimmäinen ollut, mutta jotenkin näitä niin arastelen. Äärimmäisen helppohan tällainen on tehdä. Lopputulos on minusta aika raikas. Trikoo on Hilcon laadukasta Funny Funghi interlockia. Huolittelukaitaleet on punaista resoria.


Kaavana vanhempi Ottobre kaava (5/2006) koossa 86 cm, mutta varmaan vastaavia olisi uudemmissakin lehdissä.

Tämä kirjekuorikaulus ei ole suurin suosikkini bodeissa joten täytyy varmaan opetella tekemään jokin neppari mallinenkin pääntie.

Aiemmin olen käyttänyt KAM neppejä, mutta ne eivät kestä silitystä ja tykkään silittää vaatteet. Peppermint kietaisubodyssa käyttämäni, punaiset KAM nepit eivät ole kestäneet. Yksi toisensa perään irtoavat ja se on tosi ärsyttävää! KAM nepeissäkin ilmeisesti on  laatueroja sillä, KAM pihtien mukana tulleet ovat olleet meidän käytössä kestäviä. 

Ostinkin nyt sitten nepparipidit metallisia rengasneppejä varten. Sillä läpyskä/vasara menetelmällä en ole onnistunut saamaan kuin reikiä kankaaseen. Tähän sienibodyyn nyt laitoin sitten nämä metallinepparit pihdillä ja hyvältä vaikuttaa. Vielä kun löytäisi niitä mini kokoisia (8mm) joita tuntuu ohjeissa suositeltavan. Metallinepit ovat yllättävän kalliita... mistäköhän saisi hyvälaatuisia kohtuuhintaan?

2 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Mullakaan ei kam-nepit ole vaatekäytössä oikein kestäneet, jotenkin tuntui että jokainen neppi olisi pitänyt avata erikseen, kun on kuitenkin tottunut että rengasnepparit saa yhdellä 'repäisyllä' auki. Nyt on prymin pihdit ja olen tosi tyytyväinen!

Millamari kirjoitti...

Hei! Ihania vaatteita olet tehnyt! Prymin Mini-neppareita olen hankkinut täältä http://www.ompelijanmaailma.fi/verkkokauppa/index.tmpl?pager_current=3;ryhma_id=53